Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Hüsnü Öten, silahlı saldırıya uğrayıp ayağından vuruldu.

        Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.C. isimli şahıs sokakta karşılaştığı Öten’e silahla ateş ederek ayağından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından silahla vurularak yaralanan Öten, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın tesis kirası nedeniyle meydana geldiği iddia edilirken, polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler