Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, bu akşam Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "İyi Delirdik" adlı tiyatro oyunu için herkesi tiyatroya davet etti.
        Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında "İyi Delirdik" isimli tiyatro oyunu Yenipazar'da sahnelenecek. Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, bugün saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun için herkesi tiyatroya davet etti. Vatandaşların etkinliğe kolay ulaşım sağlayabilmesi amacıyla Çarşı Cami önünden ring servislerinin kaldırılacağını belirten Başkan Ercan, ücretsiz biletli olarak gerçekleştirilecek tiyatro gösterisine tüm vatandaşları davet etti.
        Başkan Ercan açıklamasında "Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 21'de 'İyi Delirdik' isimli tiyatro oyunu perdelenecektir. Vatandaşlarımız için Çarşı Cami önünden ring servisleri yapılacaktır. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler