Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aylin Mavi kanser mi, hastalığı ne? Ünlü oyuncu Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kimdir, kaç yaşında ve ne kanseri oldu?
        1

        Ekranların en sevilen yüzlerinden olan ve milyonlarca takipçisi olan Hande Erçel’in yeğeni hakkında hayranlarını üzen bir haber geldi. Söylemezsem Olmaz programında Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi Yıldırım’ın kanser tedavisi gördüğü duyuruldu. Şaşkınlık yaratan bu haber karşısında "Aylin Mavi Yıldırım kanser mi, hastalığı ne?" sorusu merak ediliyor. İşte Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'den yürekleri burkan haber!

        2

        AYLİN MAVİ KANSER Mİ, HASTALIĞI NE?

        En çok takipçi sayısına sahip olan ekranların sevilen yüzü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında küçük Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü duyuruldu.

        3

        Küçük Mavi'nin hastalığı, karnında oluşan şişlik sonucunda belli oldu. İlk bilgiyi Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto verdi.

        4

        Henüz 2,5 yaşında olan Aylin Mavi'nin hastalığı ilk olarak ailesinin şüpheleri sonucu ortaya çıktı. Anne ve babası kızlarını, şüphe üzerine hastaneye götürdü.

        5

        Gamze Erçel, kızı Mavi’nin durumu hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

        "Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz.. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi’de gayet iyi."

        6

        Konu ile ilgili programda açıklama yapan Arto şu ifadeleri kullandı: ''Üzücü bir haber... Hande Erçel'in yeğeni, Gamze Erçel'in kızı Mavi'den. Gerçekten yürek burkan bir haber. Kanser tedavisi maalesef görmeye başladı 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi Yıldırım. Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla. Nasıl güzel bir kız maşallah. Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim.''

        7

        AYLİN MAVİ YILDIRIM KİMDİR?

        Aylin Mavi, oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım'ın kızlarıdır.

        8

        Aylin Mavi'nin hasta olduğu iddia edildi. Hastalığı ile ilgili annesi Gamze Erçel Insagram hesabından açıklamada bulunud. Mavi'nin iyi olduğu haberiyle yüreklere su serpen Erçel, haberin duyulmuş olmasıyla ilgili sitemde bulundu. Sürecin zor olduğunu belirten Erçel, gerekli tedaviye başladıklarını söyledi.

        9

        GAMZE ERÇEL KİMDİR?

        Oyuncu Hande Erçel'in kardeşi olan Gamze Erçel, sosyal medya fenomenlerinden. Takipçi sayısı hızla artan ünlüler arasında yer alan Gamze Erçel, geçen yıl Life&Style Influencer ödülünü kazandı.

        Gamze Erçel, 1992 yılında Bandırma'da dünyaya geldi. Aslen Balıkesirli olan Gamze Erçel,30 yaşında. Annesi Aylin Erçel, babası Kaya Erçel'dir. Oyuncu Hande Erçel'in kız kardeşidir. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde moda tasarım bölümünü okudu.

        10

        Gamze Erçel, 2019 yılında iç mimar Caner Yıldırım ile evlendi. Çiftin Aylin Mavi adında bir kızı var. Gamze Erçel, bir dönem oyunculuk yaptı. Çılgın Dershane, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi yapımlarda rol aldı. Günümüzde ise sosyal medya fenomenidir.

        11

        CANER YILDIRIM KİMDİR?

        Caner Yıldırım, 22 Nisan 1989 yılında doğmuştur. 1.84 boyunda ve 73 kilo olan Caner Yıldırım boğa burcudur. Ürün tasarımcısı olan Yıldırım aynı zamanda iç tasarımcı olarak da biliniyor.

        12

        Instagram'da 1 milyon takipçiye sahip olan Caner Yıldırım, Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile evlidir. Çiftin Aylin Mavi adını verdikleri bir kız çocukları vardır.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ