Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Baba'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        SHOW TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği 'Baba’nın başrollerinde Haluk Bilginer ve

        Tolga Sarıtaş yer alıyor.

        'Baba' 2'nci sezon birinci bölümüyle ekrana gelecek. Darmadağın olan Saruhanlı ailesinde art arda yaşanan kayıplar herkesin hayatını değiştirir.

        Ailenin babası 'Emin Saruhanlı' kaybolur. Bambaşka bir hayatın içine düşen ailenin bütün yükü 'Kadir’in omuzlarındadır.

        REKLAM

        'Kadir' bir yandan içinde oldukları yeni düzende ailesini ayakta tutmaya çalışırken diğer yandan her yerde babasını arar.

        'Emin' ise sokaklarda hayatta kalmaya çalışır. Yeni düşmanlar, yeni mücadeleler, her şeye rağmen filizlenen yeni aşklar, sürprizler, dönüm noktaları… Herkesin büyük sınavlar verdiği bu yepyeni dünyada Saruhanlı ailesi ve 'İlhan Karaçam' için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        'Baba', yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de...

        'Baba'nın oyuncuları, yeni yayın dönemi için duygu ve görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

        'Baba'da ile harika bir sezon geçirdiniz. Yeni sezonla ilgili duygularınız neler, izleyiciyi sizce neler bekliyor? Ekrana gelen tanıtımlardan daha da iddialı geldiğinizi görüyoruz, siz neler söylemek istersiniz?

        Tolga Sarıtaş: Bu hikâye Saruhanlı ailesinin büyük badirelerle dolu yolculuğunu anlatıyor. Sezon finalinde aile acı kayıplar yaşadı. Yeni sezonda da Saruhanlı ailesinin yaşama tutunma savaşı ve Kadir’in ağır bir yükün altında kalmasına, zaman zaman tökezlemesine rağmen ailesi için her şeyi göze alma ve bir arada tutma çabası ön plana çıkıyor.

        Ayda Aksel: Yeni bir sezonda buluşmak üzereyiz, çok heyecanlıyız. Yeni yüzler, yeni sesler bize eşlik ediyor. Çok seveceğinizi ve beğeneceğinizi umuyoruz. Harika bir sezon geliyor, bu kadarını söyleyebilirim.

        Taner Rumeli: Her şeyden önce seyircilerimizle kavuşacağımız için çok heyecanlı ve mutluyuz. Yaz boyu gerek sokakta gerek sosyal medyada çok güzel geri dönüşler geldi. Seyircimiz de heyecanla bizi bekliyor diye düşünüyorum. Sürprizlerle dolu ve çok iddialı bir hikâyemiz var bu sezon. Karakterlerimizin dönüşümü gerçekten izlemeye değer. Biz çok severek çektik, çekiyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine seyircimizde karşılığını bulacağına inanıyorum. Herkesi bu akşam 20.00’de ekran başına bekliyorum.

        Özge Yağız: Birçok duyguyu bir arada yaşadığımız aynı zamanda her duyguyla birlikte umutlarımıza sığındığımız tarifsiz bir bölümle başlıyoruz sezona, çok heyecanlıyız. İzleyicimiz de bizler gibi şaşıracak ve buruk hissedecek diye düşünüyorum bölüm sonrası yorumları çok önemli. Mutluluk gözyaşları döktürdü bu bölüm bize dilerim sezon boyu her gözyaşımız mutluluktan, gururdan olsun.

        Cem Uslu: Kelimenin tam manasıyla "yepyeni" bir sezon bu sezon! Hikâyede majör değişiklikler var, yepyeni bir dünya kuruldu, oyuncu kadrosunda da ayrılanlar ve aramıza yeni katılanlar var... Biz de sanki 2. sezona değil de yeni bir diziye başlıyormuş gibi hissediyoruz! :) Sette neşemiz yerinde, eğlenerek çalışıyoruz. Tüm ekip, bu akşamı merakla, heyecanla bekliyoruz artık. Dilerim hepimiz için keyifli bir sezon olur.

        'Baba' dizisine yeni sezonunda dâhil oldunuz. Bu sezon için seyircileri sizce neler bekliyor, sizin yeni sezon için duygularınız nelerdir?

        Levent Ülgen: ‘Baba’ dizisine yeni sezonda ben de dâhil oldum. Oynamaktan çok keyif aldığım bir karakter ile dâhil oldum senaryoya. Uyumlu bir kadroya dâhil olmak insanı biraz tedirgin edebilir. Fakat geçtiğimiz sezon sanki beraber çalışmışız gibi karşıladı tüm ekip beni. Çok keyif aldığım bir süreç içerisindeyim. Farklı konularla, farklı bir olay örgüsüyle gelecek bu sene ‘Baba’ dizisi. Ve seyircinin dikkatini epey çekeceğini düşünüyorum. Ben çok mutlu ve umutluyum. Umarım seyircilerimiz de beğenir ve bizi ilgiyle izlerler. Hayırlı olsun yeni sezon ve ‘Baba’ dizisi tüm seyircilerimize, hepimize.

        Hazal Türesan: Özeninden ödün vermeyen, gerçekten sürprizlerle dolu, duygusal gerilimi yüksek bir sezon olacak. Böylesine harika bir ekiple güzel bir hikâyenin parçası olduğum için çok mutluyum. Gelen her bölümü heyecanla okuyorum ve bu çok tatmin edici. İşini iyi yapan insanlarla bir arada olmanın zevkini yaşıyorum bir yandan.

        Ali İl: ‘Baba’ dizisinin çekimleri son sürat devam ediyor. 20 Eylül akşamı yeni sezonda buluşmak için çok heyecanlıyım. Sürpriz bir karakterle dâhil oldum yeni sezona, büyük değişiklikler ve büyük sürprizlerin olduğu bir sezon bekliyor seyircimizi. Umarım beğenirsiniz.

        Buse Meral: Baba ekibine yeni sezonda Firuze karakteri ile dâhil olduğum ve böylesine usta oyuncularla bir araya geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Yönetmenimiz, set ekibimiz, oyuncu arkadaşlarım o kadar uyum içinde çalışıyoruz ki sete koşa koşa gidiyorum. Keyfim çok yerinde. Yeni sezon için ise söyleyeceğim tek şey seyircimizi çok şaşırtacak ters köşe bir hikâye bekliyor. Firuze'yi büyük bir zevkle canlandırıyorum ve Tolga Sarıtaş ile birlikte ilk kez çalışıyorum ama çok kısa sürede güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum umarım izleyenler de benimle aynı şeyi hisseder. Yeni sezonda devam eden hikâyeyi ve özellikle ilk bölümü izlemeyi ben de herkes gibi heyecanla bekliyorum.

        Ezgi Dinçer: Öncelikle içinde böyle duayen isimlerin bulunduğu bir kadroya dâhil olduğum için çok mutluyum. Onlarla çalışacak olmak benim gibi genç bir oyuncu için çok gurur verici. Bu sebeple de fazlasıyla heyecanlıyım. Karakterim hakkında şunu söyleyebilirim, sessiz ve sakin görüntüsünün altında çok zeki bir kadın gizli… Bakalım bu zeki kadınla neler yaşayacağız? İzleyelim ve görelim diyorum. Yeni sezon için hepimiz nefeslerimizi tuttuk! Şimdiden herkese iyi seyirler…

        Volkan Kıran: Yeni sezonda seyircilerimizin göreceği en büyük detay, yaratılan bu yeni dünyada, kısık ve kötü gözle bakan insanlar kadar, gözlerinin içi gülen insanların az olmadığı. Yeni sezon için iki büyük heyecanım var. Bunlardan ilki; çok değerli üstatlarla aynı sahneyi paylaşıyor olmak, kendi adıma bu benim için fazlasıyla değerli. İkinci heyecanım ise oynadığım karakterin başına gelenler pişmiş tavuk misali:) heyecanla neler olacağını bekliyorum. Yeni sezonun herkes için iyi olmasını temenni ediyorum. Şimdiden tüm seyircilerimize iyi seyirler.

        Elif Verit: Çok şanslıyım çünkü bu kadar güzel ve profesyonel bir ekiple çalışmak harika bir duygu ve yeni sezonda seyircimiz sürprizlere doyacak diyebilirim.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ