Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakanlıktan son dakika açıklaması! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) saat kaçta açılacak?

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) kuzey bölümde 4 şerit son kat asfaltlama çalışmaları bitti. Şerit çizgilerinin de çizilmesiyle kuzey bölümü bugün trafiğe açılacak. Peki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) saat kaçta açılacak? İşteBakan Cahit Turan'dan FSM köprüsü açıklaması...

        FATİH SULTAN KÖPRÜSÜ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) asfaltlama ve trafik çizme çalışmaları tamamlandı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde saat 18.00'de trafiğe açılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki üstyapı ve derz onarım çalışmalarının ikinci etabında çalışmalar tamamlanmış olup bugün saat:18.00’de köprü trafiğe açılacaktır" ifadelerine yer verildi.

        BAKAN TURAN AÇIKLADI

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, FSM Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını ve köprünün tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açılacağını söyledi.

        24 saat, 3 vardiya esasına göre iki etap halinde yürütülen çalışmaların, daha önce 17 Ağustos'ta tamamlanacağı açıklanmıştı.

        En son FSM'deki asfalt yenileme çalışması 2009'da yapılmıştı. Yol konforu, sürücülerin güvenliği ve köprünün ömrünü sonuna kadar sağlıklı kalabilmesi için gerekli bakım çalışmaları periyodik zamanlarda yürütülüyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ