Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakan Kirişçi açıkladı: DSİ 1273 personel alımı yapacak! 2023 Devlet Su İşleri DSİ sözleşmeli personel alımı şartları neler, kaç kişi alınacak, başvuru tarihleri nedir?
        1

        Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Twitter hesabı üzerinden "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün gücüne güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." sözleriyle duyurdu. İşte DSİ personel alımı başvuru şartları ve tarihleri ile ilgili bilgiler...

        2

        DSİ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

        Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi; "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere;

        2023 yılı Ocak ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1273 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

        İnsan kaynağımızı 2023 yılında da güçlendirmeye devam ediyoruz.

        Hayırlı, uğurlu olsun." sözleriyle personel alımını duyurdu.

        3

        DSİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

        Henüz DSİ personel alımı başvuru şartları açıklanmadı. Ancak son alımlarda açıklanan şartlar şu şekildeydi; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az İlkokul mezunu olmak, İlan tarihi olan 24/10/2022 tarihi itibariyle en fazla 35 yaşında olmak. (24/10/1987 tarihinden sonra doğmuş olmak), Askerliğini yapmış veya askerlikle ilgisi olmamak, Alım yapılacak meslekte ilgili sertifikaya ve bilgiye sahip olmak.