Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Barcelona Teknik Direktörü Xavi'den Messi sözleri: Kapımız sonuna kadar açık - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde ise PSG Teknik Direktörü Galtier, Lionel Messi'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

        2

        Clermont mücadelesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galtier, "Futbol tarihinin en iyi futbolcusuna teknik direktörlük yapmak benim için ayrıcalıktı. Messi'yi Parc des Princes'te göreceğimiz son maç, Clermont mücadelesi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Messi'nin eski takım arkadaşı ve Barcelona teknik direktörü Xavi ise Arjantinli yıldıza çağrıda bulundu.

        4

        Mundo Deportivo'ya konuşan Xavi, eski takım arkadaşı hakkında şu ifadeleri kullandı:

        "Messi kararını haftaya verecek. Bu aşamada onu biraz rahat bırakmamız gerekiyor. Bana söylediklerine göre durum kontrol altında. Benim için hiç şüphe yok; kapılar ona sonuna kadar açık"

        5

        Barcelona başkanı Joan Laporta daha önce yaptığı bir açıklamada, "Onu takıma geri getirmek için her şeyi yapacağız. Gelecek sezonun takımını kurmak için çalışıyoruz. Takımı güçlendirmeyi umuyoruz. Takımı ekonomik kuralları ihlal etmeden geliştirebilmek için iyi bir plana sahibiz." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Barcelona'nın altyapısından yetişen 35 yaşındaki Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle 10'u La Liga, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı.