Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Batıda modeldi, artık yoluna marka olarak devam edecek! - Otomobil Haberleri

        Alman otomobil deviVolkswagen (VW), hali hazırda birçok pazarda sattığı Jetta modelini Çin'de tek başına bir marka haline getirdi.

        Ülkedeki genç kullanıcıları hedefleyen VW, bu amaç doğrultusuna yeni markası Jetta'nın modelleri için diğer markalarında daha düşük bir etiket fiyatı belirledi. Yapılan açıklamaya göre, Jetta'nın VW'nin Çin'deki giriş seviye markası olacağı belirtildi.

        Jetta'nın genç kullanıcılar haricinde, Çin'de yerel markaları tercih eden kitleyi de hedeflediği kaydedildi. VW kaynakları, Jetta'nın yıl sonuna kadar Çin'de 200 bayiye ulaşacağını bildirdi.

        REKLAM

        ÜÇ MODEL SATIŞA ÇIKACAK

        Şuan için bir sedan ve iki crossover modelden oluşan Jetta'nın ürün yelpazesi, önümüzdeki dönemde yeni modellerde ile genişleyecek. Sedan model Skoda Rapid ve Seat Toledo ile aynı altyapıyı paylaşırken, crossover model ise Çin pazarı için geliştirilen Skoda Kamiq ile aynı altyapıya sahip.

        Jetta modellerinin Çin'de FAW Volkswagen tesislerinde üretileceği açıklandı. Böylece, Audi ve Volkswagen modellerinden sonra JettaFAW Volkswagen'in ürettiği üçüncü marka olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ