Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berfu Yenenler'den Demet Akalın'a olay cevap! - Magazin Haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde bir Instagram sayfası, Eser-Berfu Yenenler çiftinin eğlenceli bir videosunu, "Gülmekten sandalyeden düştüm." notuyla yayınlamıştı. Şarkıcı Demet Akalın da paylaşıma "Sıfır komikler, nasıl gülebiliyorsun? Hele bu zorla gündemde kalayım çabası ayy..." yorumunu yaptı.

        2

        Ünlü şarkıcının bu yorumu Berfu Yenenler'i kızdırdı. Yenenler, Demet Akalın'ın kendisi ve eşi için yazdığı mesaja Instagram hesabından yaptığı paylaşımla karşılık verdi.

        3

        'BUHARLI ÜTÜ' GÖNDERMESİ

        Berfu Yenenler, sosyal medyadan Akalın'ın 'buharlı ütü' paylaşımını ti'ye alan bir mesaj yayınladı. Yenenler, 'Use it (Kullan)' yazan beyin şeklindeki lambadan 10 adet sipariş verip "Arkdslr yhaaa sikayet edicem önce 127 liraydı sonra 254 lira oldu sonra 381 lira olduu sonra 508 lira olduuu bunu kullanmayan insanları nereye sikayet ediyorus?" notuyla Akalın'a göndermede bulundu.

        4

        "ESER'İ SEVMİYORUM" DEMİŞTİ

        Ünlü popçu, yıllar önce Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu bir programa katılmıştı. Programa çıkmadan önce Yenenler, popçunun kuliste yazan Demet Akalın yazısını kaldırmıştı. Bu olayın ardından Demet Akalın ve Eser Yenenler'in yıldızı hiç barışmadı. Ayrıca Akalın, ünlü komedyen için "Eser'i sevmiyorum, sevmeyeceğim de." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞMÜŞTÜ

        Öte yandan Demet Akalın, geçtiğimiz ay yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Bir internet sitesinden alışveriş yapan Akalın, satın aldığı ütünün ekran fotoğrafını yayınlayıp, "Almayın! 300 liralık el ütüsü önce 600, sonra 940 oldu. 1 saniye içinde! Yuh yani, dolandırıyorsunuz milleti, şikayet edeceğim!" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Ancak paylaşımda bahsi geçen el ütüsünün fiyatının 300 lira olduğu ve Demet Akalın'ın 3 adet aldığı için fiyatının 940 liraya çıktığı dikkat çekmişti. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bu detay, Akalın'ın sosyal medyada ti'ye alınmasına neden olmuştu. Kullanıcılar, ünlü popçuyu yorum yağmuruna tutmuştu.

        7

        "AZ KALSIN 3 TANE ÜTÜ ALIYORDUM!"

        Kısa süre sonra olayı fark eden Demet Akalın da bir paylaşımda bulunarak "Az kalsın 3 tane ütü alıyordum." ifadelerini kullanmıştı.

        Kısa süre sonra olayı fark eden ünlü popçu, bir paylaşımda daha bulunarak, "Az kalsın 3 tane ütü alıyordum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ