Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Berkay sahne şovuna 200 bin TL harcadı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; şarkıcı Berkay, önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay, haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

        2

        Konserine “İnanırım” şarkısıyla başlayan Berkay, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Berkay, 140 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde söylediği şarkılarla bol bol alkış aldı.

        3

        Berkay, Açıkhava sahnesini özel tasarladı. Görsel şovlar 3 aya yayılan bir sürede Birleşik Krallık, Almanya ve Hollanda'da tasarlandı. Görsellerin hazırlanmasında üç boyutlu illüzyonlar oluşturacak teknikler kullanıldı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için Berkay, 200 bin TL harcadı.

        4

        Berkay‘ı Harbiye Açıkhava konserinde Enis Arıkan, Zeynep Bastık, Hazal Filiz Küçükköse ile Alp Güler, Mustafa Aksakallı, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı gibi birçok ünlü isim yalnız bırakmadı.

        5

        Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Berkay’ı izlemeye bir süredir birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Alp Güler ile geldi. Konser öncesi kulis tarafında midye yedi. Güzel oyuncu basın mensuplarına, “İlk defa midye yedim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ