Beşiktaş, Pedro'nun peşine düştü
Forvet arayışlarını sürdüren ve Cenk Tosun ile anlaşma noktasına gelen Beşiktaş, diğer yandan İtalya'da santrfor almak için çalışıyor. Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın Eylül ayında kadrosuna katıp oynatmadığı Brezilyalı genç golcü Pedro'nun peşine düştü

Everton'ın ikinci yarıda takımda düşünmediği Cenk Tosun’u kadrosuna katmak için Ocak ayını bekleyen Beşiktaş, diğer yandan da İtalya’da golcü arıyor. Gol yollarında sorun yaşayan ve son kazandığı 5 maçın 3’ünde 1, 2’sinde 2 gol atabilen Siyah-Beyazlılar, Fiorentina’nın 22 yaşındaki genç forveti Pedro’ya kancayı taktı.
1.85 metre boyundaki oyuncu için harekete geçen transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Fluminense’de forma giydiği 58 maçta 20 gol atıp, 3 asist yapan genç yıldız için girişimlere başladı.