Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bige Önal'dan 'Aras Bulut İynemli' açıklaması - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Bige Önal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bir gözlük mağazasında alışveriş yapan oyuncu, 1 saat boyunca yeni ürünleri kontrol etti. Beğendiği bir gözlüğü aldıktan sonra mağazadan çıkış yapan Önal, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "SAĞLIĞINA KAVUŞTU"

        Geçtiğimiz ay köpeğinin sağlık sorunu olduğunu belirten ve ameliyat olması gerektiğini dile getiren Bige Önal, "Çok şükür ameliyat olmasına gerek kalmadı, şu an sağlığına kavuştu." açıklamasını yaptı.

        3

        "PEK YAN YANA GELEMİYORUZ"

        Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İymenli ile aşk yaşayan ve uzun süredir yan yana görünmeyen Önal, ilişkisiyle alakalı da konuştu.

        Ünlü oyuncu, "Her şey yolunda, gayet iyiyiz. Bildiğiniz gibi işlerimiz farklı. O yüzden pek yan yana gelemiyoruz. Biz de çok vakit geçiremiyoruz." ifadelerini kullandı.

        4

        AŞK YENİDEN

        Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Bige Önal, geçtiğimiz yıl meslektaşı Aras Bulut İynemli ile birlikteliğini sonlandırmıştı. Ancak ikilinin, ayrıldıktan kısa bir süre sonra ilişkilerine bir şans daha tanıdığı konuşulmuştu.

        5

        Sosyal meydada birbirlerini takip etmeyi sürdüren çiftten Önal, geçtiğimiz aylarda iddiaları güçlendiren bir hamlede bulunmuştu. İynemli'nin yayınladığı fotoğrafına ilk beğeni Önal'dan gelmişti. Bu hamle ile ikilinin barıştığı ortaya çıkmıştı.

        6

        "ESTETİĞE KARŞIYIM"

        Öte yandan hakkında bilinmeyenleri anlatan Önal, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hiç estetiği olmadığını ifade eden oyuncu, "Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan, o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten ötürü kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum. Onlara karşıymışım gibi bir şey yok." demişti.

        7

        "DOĞALLIĞI BOZDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

        Önal, konuyla ilgili sözlerini, "Benim bireysel olarak istemediğim bir şey. Doğallığı bozduğunu düşünüyorum. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama şu an hiç oraya yakın değilim" şeklinde sürdürmüşü. Ünlü oyuncu, ayrıca, "Kendimle iyi anlaşabilen biri değilim." açıklamasını yapmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ