Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler, isimleri ne? Bir Küçük Gün Işığı konusu ve hikayesi nedir, hangi gün yayınlanıyor?
        1

        Bir Küçük Gün Işığı dizisi 5 Eylül Pazartesi yani bu akşam 20:00'da ATV'de yayın hayatına başlayacak. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi severler "Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler...

        2

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU

        Hayatı hiç beklemediği bir anda alt üst olan ve tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır.

        3

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI OYUNCULARI

        Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı paylaşıyor.