Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler! Birlikte yaşadığı kadını kıskanıp, sokak ortasında öldürdü

        Zafer Samancı'nın haberine göre olay akşam saatlerinde Konya’nın merkez Meram ilçesi yenibahçe mahallesi 17220 sokaktaki müstakil evde meydana geldi. 35 yaşındaki Ahmet Ü. Bir süredir birlikte yaşadığı 4 çocuk annesi 44 yaşındaki Nargül Ünver'in cep telefonunu karıştırmaya başladı. Daha öncede aralarında bu ve kıskançlık nedeni ile sık sık tartışma çıkan ikili yine aynı nedenlerle tartışma çıktı.

        POMPALI TÜFEKLE EVE GİRDİ

        Ahmet Ü. bir süre sonra evden çıkıp kendisine ait motosiklete binerek evden uzaklaştı. Yaklaşık yarım saat sonra eve geri dönen Ahmet Ü. Yanında getirdiği pompalı tüfekle eve girdi. Çıkan arbedede evden kaçmayı başaran Nargül Ünver çok fazla uzaklaşamadan Ahmet Ü tarafından başından vuruldu. Zanlı olay yerinden koşarak kaçarken silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

        REKLAM

        CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI

        Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde Nargül Ünver'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nargül Ünver'in cansız bedeni otopsi yapılmak için Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken polis ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        Öte yandan Ahmet Ü.'nün kısa süre önce koronavirüs salgını nedeni ile yapılan salıvermelerde cezaevinden çıktığı iddia edildi.

        'HERKES HAK ETTİĞİNİ BULDU'

        DHA'nın haberine göre, olaydan sonra çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Ahmet Ü.'nün, olay yerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki halasının evinde olduğunu tespit etti. Evin etrafını saran polis, çığlıklar gelmesi üzerine baskın yaparak, suç aletiyle birlikte Ahmet Ü.'yü gözaltına aldı. Ahmet Ü.'nün, 'gasp, yaralama, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı' gibi suçlar başta olmak üzere 44 suç kaydının olduğu belirlendi.

        Nargül Ünver'in ev ve büyükbaş hayvanlarına el koyduğunu öne süren Ahmet Ü., "Nargül, evime ve büyükbaş hayvanlarıma el koymuştu. Bu yüzden tartışıp, evden ayrılmıştım. Olay günü de alkol alıp, konuşmak için tekrar eve geldim. Tartışınca tüfekle ateş ettim" dedi. Adliyeye sevk edilen Ahmet Ü., basın mensuplarına dönüp kameralara "Herkes hak ettiğini buldu" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ