Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da iki aile arasında silahlı kavga çıktı, 1 kişi başından vuruldu

        Olay,dün akşam saatlerindeBolu'nun Çıkınlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Tolga Kurulve Emrah T., aile bireylerinin ve akrabalarının oluşturduğu kalabalık gruplar halinde Çıkınlar Mahallesi'nde buluştu.

        İki grup arasında yaşanan sözlü tartışma daha sonrakavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin geldiğini fark eden 2 grup da olay yerindenkaçarak uzaklaştı.

        İKİNCİ KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

        İki grup ilk olayın ardından yaklaşık 1 saat sonra yeniden aynı noktada karşı karşıya geldi ve aralarındayeniden kavga çıktı. Kavga sırasında alkollü olduğu ileri öğrenilen Emrah T., iddiaya göre yanında bulunan tabancayla Tolga Kurul'a ateş açtı.

        REKLAM

        Merminin başına isabet ettiği Tolga Kurul, kanlar içerisinde yere yığıldı. Kurul, ihbar üzerineolay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

        DHA'nın haberine göre; Kurul'un yoğun bakımda tedaviyealındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        ŞÜPHELİLER KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

        İki farklı otomobile binen Emrah T. ve beraberindeki 4 kişi olay yerinden kaçtı.Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibe aldığı araçlardan biri D-100 Karayolu Kartalkaya yol ayrımında, diğeri ise Gerede ilçesinde durdurularak yakalandı.

        Gözaltına alınan 5 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ