Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Bu ilçede öğrenciler fatura ödemiyor | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Samsun'un Canik Belediyesi, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerinin elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödüyor.

        Eğitime yönelik destekleri ve projeleri kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi:

        "Canik'imizde eğitim seferberliğimizi sürdürüyoruz. Eğitim yolculuğu boyunca gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Canik'imizde ikamet eden üniversite öğrencilerimizin elektrik, su ve doğal gaz faturalarının tamamını karşılamaya devam ediyoruz.

        Hem öğrencilerimizin hem de ailelerimizin eğitim bütçelerine katkı sunmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz bu desteğimizi, 4 yılı aşkın bir süredir kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Eğitim dostu belediye ünvanımızla eğitime yönelik örnek projelerimize ve öğrencilerimize yönelik destek programlarımıza yenilerini ekliyoruz."

        ÖNERİLEN VİDEO

        Siirt'te sağanak hayatı olumsuz etkiledi

        SİİRT (AA) - Siirt merkez ve Kurtalan ilçesinde sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerleriyle iki ahırı su bastı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ