Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy, 40 bin TL'ye kürk yaptırdı! - Magazin haberleri
        4

        Ersoy, "Bu pandemi döneminde biraz gözlerden uzak olayım, tatil yapayım diye mi düşündünüz?" sorusuna, "Ne bileyim İstanbul'dan biraz uzak durayım, hava alayım, ayağımı toprağa basayım istiyorum. Her yer çam ağacı, muhteşem bir manzara" cevabını verdi.

        5

        Bülent Ersoy, gazetecilerin, "Bu pandemi döneminde bazı sanatçılar sahne alamıyor, çok sıkıntıdalar. 'Paramız bitiyor' diyorlar. Gerçekten bir sanatçı üç ay sahne almazsa paraları biter mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        'Hazıra dağ dayanmaz' diye bir tabir vardır ama yaptıkları yatırımın durumuna bağlı. Dayanma gücü zor. Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Ben çok üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum... Tabi bunu ancak çeken bilir.

        6

        Bülent Ersoy, muhabirlerin, "Pandemi döneminde çok yardımlarda bulunmuşsunuz. Haberlerini aldık" sözleri üzerine, şunları söyledi:

        Ne olacak? Zaten hepsi onlara kalacak. Geçen gün dedim Şaziye'ye. Ben kürklerimin hepsini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne vereceğim. Bir gece düzenleteceğim. Ben de oraya gideceğim ve açık artırma ile satsınlar. Epeyce bir yüklü miktar olmuş olur.

        7

        Gazetecilerin "Hayvanseverler size yine sosyal medyada sitem edecekler" sözleri üzerine Ersoy, "Ben alıştım artık" yanıtını verdi.

        8

        Provasını basın mesuplarının yanında yapan Ersoy'un giydiği beyaz triko üzerine yapılmış kar tilkisi kürkünün fiyatının 40 bin TL olduğu öğrenildi.

        9

        Bu kürkten iki tane yaptıran Bülent Ersoy, üzerindeki mücevherlerinin toplam fiyatını soran muhabirlere, "10 milyon" yanıtını verdi.

        Bülent Ersoy, lüks marka gözlüğünden üç adet üretildiğini ve üç ayrı rengi de kendisinin aldığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ