Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Yamantürk'ün doğum günü partisinde dikkat çeken Leyla Feray-Serhat Teoman detayı! - Magazin haberleri
        1

        2014'te Tatar Ramazan dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün aşkları doludizgin devam ediyor. Çift, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seriyor.

        2

        Özpirinçci, 5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burak Yamantürk'ün doğum günü için parti verdi.

        3

        Kutlamaya katılanlar arasında Berrak Tüzünataç, Boran Kuzum, Meriç Aral, Ece Yörenç, Buğra Gülsoy ve eşi Nilüfer Gürbüz de vardı.

        4

        Özpirinçci, gecenin sonunda 36. yaşına basan sevgilisine olan aşkını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ifade etti.

        5

        "YILIN EN SEVDİĞİM GÜNLERİNDEN BİRİ"

        Ünlü oyuncu, paylaşımına "Yılın en sevdiğim günlerinden biri Burak Yamantürk'ün doğum günü. Birlikte görüyoruz, gülüyoruz, ağlıyoruz, tartışıyoruz, beğeniyoruz, kızıyoruz, korkuyoruz, yaşıyoruz ve büyüyoruz. Seni çok seviyorum Burak! İyi ki doğmuşsun! Nice huzurlu senelere!" notunu düştü.

        6

        PARTİDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

        Geçtiğimiz günlerde bir kafede Oğulcan Engin ile yakınlaştığı iddia edilen Leyla Feray'ın geceye oyuncu sevgilisi Serhat Teoman'la katılması dikkatlerden kaçmadı.

        7

        ESKİ AŞKIYLA BİR ARADA

        Geçtiğimiz aylarda yollarını ayrılan Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokulu ise uzun süre sonra arkadaşları Burak Yamantürk'ün doğum günü partisinde bir araya geldi.

        8

        "ŞU AN EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUZ"

        Öte yandan Özpirinçci ve Yamantürk, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin evlilik sorularına, "Düzgün giden bir birlikteliğimiz var. Şu an için evlilik düşünmüyoruz" yanıtını vermişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ