Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kıratlı ile aşk yaşayan Sinan Akçıl'dan Emrah açıklaması: Duyduğum şeylerden sonra... - Magazin haberleri
        1

        Burcu Kıratlı ile 2019'da boşanmasının ardından aşklarına ikinci bir şans veren şarkıcı Sinan Akçıl, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

        2

        ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

        2. Sayfa programına konuk olan Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı'yla bir dönem aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

        3

        "Duyduğum şeylerden sonra Emrah ile görüşmeyi düşünmüyorum" diyen Akçıl, şunları söyledi:

        4

        "BİR SEZONU KONUŞMADAN OYNAMIŞLAR"

        Emrah, Aşk ve Mavi setindeki herkesin kalbini kırmış. Bir sürü şey anlattılar bana. O yüzden Emrah'a karşı dolmayayım diye şarkılarını fazla dinlemedim. Burcu ile de sıkıntıları oldu. Dizinin son bir sezonunu Burcu ile konuşmadan oynamışlar.

        5

        "GÖRÜŞMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

        Burcu'nun mirası var. Onun yavrusu gibi bir köpeği var. Onunla ilgili de sıkıntılar olmuş. 'Sette köpek istemiyorum' gibi şeyler demiş. Eskiden bir şarkı için gelmişti bana.

        Bir şarkı istemişti. O zaman bir görüşmüştük ama duyduğum şeylerden sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Benim için emekçi insanlar çok değerli.

        6

        Akçıl'ın açıklamalarından sonra ise Emrah sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, Sinan Akçıl'a, "Senin bana beste yapmaya çapın yetmez" dedi.

        7

        Akçıl, 2009 yılında aşk yaşadığı Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki problemlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

        8

        "ONLARA HAYATLARININ KIYAĞINI YAPTIM"

        Hülya Açıkgöz'ün kardeşine yaptığı 'kötülük.com'. Benim zamanında söylediğim her şey bir bir çıkıyor. Hülya kimseyle anlaşabilecek yapıda bir tip değil. Aileden birisinin menajerliğini yapmasını doğru bulmuyorum.

        Bir süre sonra karşılıklı sevginin yerine araya para girmeye başlıyor. Onlara 'Düm Tek Tek'i yazarak hayatlarının kıyağını yaptım. Ondan sonrasını bilmiyorum.

        9

        "İLİŞKİMİZİ ABLASI BİTİRDİ"

        Evlilik planları yaparken Hadise ile olaylı bir şekilde ayrılan Sinan Akçıl, şu itiraflarda bulunmuştu:

        İlişkimizi ablası bitirdi. Ona sevgim hiçbir zaman bitmez. Nasıl bitsin ki? Biz neler neler yaşadık... Bizim ilişkimiz Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz yüzünden bitti.

        Mutlu olmamız için Hadise'nin, ablasından iş ve duygusal olarak ayrılması gerekiyordu. O ablasını seçti. İnanıyorum ki Hadise de beni hala unutmadı. Çünkü onun ilk aşkıyım.

        10

        Hülya Açıkgöz, bu itirafının ardından Twitter'da Akçıl için, "O tam bir o...." şeklinde küfürlü bir mesaj yayınlamıştı.

        Akçıl, bu sözlere albümünde yer alan 'Küfür' adlı şarkıyla cevap vermişti. Sinan Akçıl, şarkıda Hadise'ye şöyle sitem etmişti:

        Seni terk ediyorum diye bana niye küfrediyorsun?
        Sen ne diyorsun?
        Sinirlenerek gidiyor musun?
        Boş yere küfrediyorsun
        Hoşçakal, hep sinirli kal

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ