Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yalnız güzel... Burcu Kıratlı'nın bikinisi dikkat çekti! - Yeni magazin haberleri
        1

        Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak çift dokuz ay sonra boşanmıştı. İkili, ayrılığın ardından aşklarına bir şans daha vermiş ve 2021'in Şubat ayında yeniden evlenmişti.

        2

        Çalkantılı ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayan çift, geçtiğimiz mayıs ayında da ikinci kez yollarını ayırmıştı.

        3

        YALNIZ TATİL

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu, önceki gün Bodrum'da objektiflere takıldı. Türkbükü'ndeki bir plajda görüntülenen Kıratlı, fıstık yeşili bikinisiyle meraklı bakışları üzerinde topladı.

        4

        Bir süre şezlongunda güneşlenen Kıratlı, daha sonra telefon görüşmesi için ayağa kalkıp, iskelede gezindikten sonra mekandan ayrıldı.

        5

        "ROLÜM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

        Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Görüştüğüm ve içime sinen birkaç proje var, hatta 'prensipte anlaştım' diyebilirim. Karakterim ve projenin ne olduğu sürpriz olsun. Rolüm gereği her şeyi yaparım. Daha önce saçlarımı kazıttığım bile oldu." dedi.

        6

        "İLİŞKİM YOK"

        Son günlerde Nail Gönenli ile aşk yaşadığına dair iddialara da açıklık getiren Kıratlı, "Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen işime odaklandım. Bu durumdan mutluyum. Nail zaten benim çok yakın arkadaşım." ifadelerini kullandı.

        7

        "YENİDEN EVLENEBİLİRİM"

        Oyuncu, aşık olursa tekrar evlenebileceğini söyleyerek, muhabirlere teşekkür etti.

        8

        "BİRAZ FAZLA CESURUZ"

        Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 15 ay süren süren evliliklerini Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak bitirmişti.

        Kıratlı, mahkeme sonrası "Bir şey söylemeyeceğim. Açıkçası şu an hissizim. Pek de bir şey söylemeye gerek yok. İki boşanma... Biraz fazla cesuruz." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "GÜZEL BİR HİKAYEYDİ"

        Akçıl ise "Zaten beş aydır ayrıydık. Evli gibi değildik. Prosedür gereği bunu yapmak gerekiyordu. Herkes için hayırlısı olsun. Yine bu kapıdan çıkmıştık. Ayrılık her zaman var. Çok özel skandallar falan yok. Hiçbir kırgınlık yok. Çok değerli bir insan. Güzel bir hikayeydi ama her hikayenin bir sonu olabiliyor." demişti.

        10

        "TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK BİR AYRILIK GÖRECEKSİNİZ!"

        Daha önce Sinan Akçıl'a Burcu Kıratlı ile ikinci kez boşanma kararı almalarıyla ilgili sorular yöneltilmişti. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Akçıl, "Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef. Türkiye’ye örnek olacak bir ayrılık göreceksiniz çünkü sonuçta biz birbirimizi çok sevdik ve bitişi de öyle olmalı diye düşünüyorum." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ