Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Buse Varol'dan 'Selçuk Tektaş' paylaşımı! Selçuk Tektaş'ın son sağlık durumu nasıl? - Magazin haberleri

        Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hastanedeki bekleyiş devam ederken, Tektaş'ın yengesi Buse Varol'dan yeni bir paylaşım geldi. Varol, yayınladığı gönderiye, "Bir pazartesi daha… Mucizelere tanıklık edeceğimiz bir hafta olur inşallah" notunu düştü.

        "GÜZEL BİRKAÇ HABER VAR" DEMİŞTİ

        Müzisyen Yaşar İpek, 11 gün önce Alişan ve koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş'ı ziyaret etmişti. İpek, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan Tektaş hakkında Alişan'dan bilgi aldığını söylemişti.

        REKLAM

        Ünlü şarkıcı, Selçuk Tektaş'ın bazı reaksiyonlar gösterdiğini belirtmişti. İpek, "Çok şükür haberler güzel. Doktorların dört gözle bekledikleri bazı reaksiyonlar var ve Selçuk bunları gerçekleştirmiş. Bu durum tedavinin gelişimi açısından çok önemli, o yüzden hepimiz dua edelim" demişti.

        "KARDEŞİM OLDUĞUN İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

        Öte yandan Alişan, geçtiğimiz ay kardeşi Selçuk Tektaş'ın doğum günü için duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı, "Eliz ile Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar... Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız... Seni çok seviyorum kardeşim. Doğum günün kutlu olsun... Allah sağlıkla, huzurla nice güzel yaşlar nasip etsin İnşallah hep birlikte..." ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        2009 yılında Merve Tektaş ile nikah masasına oturan Selçuk Tektaş'ın bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ