Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağatay Ulusoy'dan Duygu Sarışın'la ayrıldığı iddiasına SON DAKİKA cevap!
        1

        Uzun bir süredir aşk yaşayan Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, yine ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. İkilinin yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ulusoy ve Sarışın, önceki gün Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Çift, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        2

        "KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çağatay Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili konuştu.

        Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" dedi.

        3

        "KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM"

        Çağatay Ulusoy, tanıtımı yayınlanan 'Kağıttan Hayatlar' filmindeki karakteri ve imajının beğenilmesi hakkında, "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İşimi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        Ünlü oyuncu, 'Yeşilçam' adlı yeni dizisi ile ilgili ise, "Enerjisi çok yüksek bir iş. Ekibimiz çok iyi. Çağan Irmak yönetmenliğinde giden bir iş" şeklinde konuştu.

        4

        "KEYİFLİ GEÇTİ"

        Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı 'Kin' adlı filmle boy gösterecek olan Sarışın da konuyla ilgili, "Çekimler bitti. Çok güzel, keyifli geçti. Eylül veya ekim gibi yayınlanır diye tahmin ediyorum" dedi.

        Çift, ardından araçlarına geçerek, hızla evlerinin yolunu tuttu.

        5

        YİNE AYRILDIKLARI KONUŞULUYORDU

        Geçtiğimiz yıl eylül ayında da Ulusoy ile Sarışın'ın ayrıldığı öne sürülmüştü.

        İkilinin Gökhan Tiryaki-Begüm Bağca çiftinin düğün törenine katıldığı öğrenilmişti.

        Çiftin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı iddialarının gerçek dışı olduğunu ortaya çıkarmıştı.

        6

        "HER İLİŞKİDE TARTIŞMALAR OLUR" DEMİŞTİ

        Duygu Sarışın, muhabirlerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor. Yoksa 3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki..." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUZ"

        Öte yandan çift, geçtiğimiz aylarda da objektiflere yansımıştı.

        Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulusoy, "Çok yoğun çalışıyoruz, film çekiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

        8

        "GÜZEL BİR TATİL YAPTIK"

        Yazın Ege sahillerinde dinlendiğini söyleyen oyuncu, "Çok güzel geçti. Güzel bir tatil yaptık" şeklinde konuşmuştu.

        Duygu Sarışın ise sessizliğini korumuştu.

        9

        HAYRANLARI TANIYAMAMIŞTI

        'Adını Feriha Koydum', 'Medcezir', 'İçerde' ve 'Hakan: Muhafız' gibi birçok projede yer alan oyuncu Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz yıl eylül ayında 30 yaşına basmıştı.

        Ulusoy, pasta üflerken çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Hayranları yeni imajıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy'u tanımakta zorluk çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ