Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel: Bu aşk bitmez - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Kariyer Fashion Show 30. yıl defilesinde Çağla ŞIkel, Miss Model of The World 2018 yarışmasında dünya güzeli seçilen Pınar Tartan, Miss Turkey Kraliçeleri Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Ecem Çırpan podyuma çıktı.

        2

        Tasarımından kalıp ve dikimine tamamen öğrencilerin kendilerinin yaptığı dev koleksiyonun Moda Direktörlüğü Özlem Süer, Stil Danışmanlığı Mert Yemenicioğlu ve Koreografi Yasin Soy tarafından gerçekleştiriliyor.

        3

        TÜRKİYE GÜZELLERİ PODYUMDA

        Çağla Şıkel, Pınar Tartan, Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Ecem Çırpan yanı sıra toplamda 40 modelin daha görev aldığı defilenin saç ve makyajları da yine kuaförlük ve makyaj bölüm mezunları tarafından tasarlandı. 10 Kuaför ve 10 Makyaj bölüm mezununun gerçekleştireceği backstage çalışmalarında da mezunlara Erdal Güvenç direktörlük yaptı. Defile sonrası Çağla Şıkel, Pınar Tartan, Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu ve Ecem Çırpan objektif karşısına geçti.

        4

        "BU AŞK BİTMEZ"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çağla Şıkel, "Genç tasarımcı arkadaşlarımızın heyecanını yükleyerek yürüyeceğiz bugün podyumda, o yüzden de çok heyecanlıyız" dedi.

        5

        Türkiye güzelleri ile gazetecilerin karşısına geçen Şıkel, "Onlarla defileye çıktığım için çok mutluyum. Bence onlar da benimle çıktıkları için çok mutlulardır. Yeni nesil modellere çok ihtiyacımız var. İşte karşınızda, hepsi birbirinden güzel. Yolunuz açık olsun. Ben yakında 20. yılımı devireceğim" dedi.

        6

        Podyumları ne zaman bırakacağı merak edilen başarılı manken, "Böyle bir zaman, nokta koymak çok yanlış olur. İnsan sevdiği, âşık olduğu şeye nokta koyamaz. Sınır koyamaz, 'bu aşk burada bitecek' diyemez. Tabii ki fiziğimin el vermediği, kendimi kötü hissettiğim zaman bir nokta koyulacaktır ama buna bir zaman koymak çok yanlış olur" dedi.