Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman'ın Eski Sevgilisi İtalyan Spiker Diletta Leotta'dan Barcelona Münih Maçı İçin Olay Sözler: "Maçı Çıplak İzleyeceğim!"
        1

        Dünya magazininde geniş çaplı yer tutan İtalyan spiker Diletta Leotta yine çok konuşulacak iddiayla gündeme geldi. Can Yaman ile olan birlikteliği sırasında ülkemizde tanınırlığı artan ve yaptığı cesur paylaşımlarla dillerden düşmeyen ünlü spiker Leotta, bu sefer öyle bir iddiayla gündeme geldi ki ortalık karıştı.

        2

        Dünya futbolunda önemli bir yere sahip olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bayern Münih ve Barcelona karşı karşıya gelecek.

        3

        Avrupa futbolunda transfer döneminin sona ermesinin ardından tüm takımlar ve taraftarlar, saha içine odaklandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 2022/23 sezonu, geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla birlikte başlamıştı.

        4

        ERKEN FİNAL GİBİ BİR MAÇ OLACAK

        Devler Ligi'nin C Grubu'nda 13 Eylül Salı günü adeta erken final gibi bir maç oynanacak. Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih, İspanya La Liga devi Barcelona'yı konuk edecek.

        5

        ORTALIĞI KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

        Allianz Arena'da TSİ 22.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde İtalyan spiker Diletta Leotta'dan ortalığı karıştıracak bir açıklama geldi.

        6

        "RÖVANŞI ÇIPLAK İZLEYECEĞİM"

        Ünlü spiker, Barcelona'nın Bayern Münih'i deplasmanda "üç farklı" mağlup etmesi halinde rövanş karşılaşmasını saha kenarında çıplak bir şekilde izleyeceğini ifade etti.