Biga'da proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar mera alanı ıslah edildi
Çanakkale'nin Biga ilçesinde yürütülen proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar alana tohum ve gübre atımı gerçekleştirildi.
Çanakkale’nin Biga ilçesinde yürütülen proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar alana tohum ve gübre atımı gerçekleştirildi.
Biga ilçesi Selvi köyünde Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mera Islah ve Amenajman" projeleri çerçevesinde 2 yıldır çalışmalar devam ediyor. Mera ıslah çalışmaları kapsamında 845 dekar alana tohum ve gübre atımı gerçekleştirildi. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, çalışmaları yerinde inceledi. Mera ıslah çalışmalarının ardından, üreticiler ile bir araya gelinerek bölge tarım ve hayvancılığı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.