Çanakkale'de tefecilik yaptığı iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı
Çanakkale'nin Biga ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Çanakkale'nin Biga ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Biga Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tefecilik suçuna ilişkin başlatılan soruşturmada zanlılar O.Ö. ile İ.Ö'yü yakaladı.
Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 15 banka çeki, 5 senet, alacak-vereceklerin kaydedildiği ajanda ve 5 not kağıdı, ruhsatsız tabanca, 14 fişek, 2 cep telefonu ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliye çıkarıldıkları hakimlikçe "tefecilik" suçundan tutuklandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.