Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz: Çocuk var, şimdi olmaz! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Cem Yılmaz (48), önceki gün Etiler'de oğlu Kemal ile bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        2

        Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü komedyenin oğlu Kemal'in imajı dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "ÇOCUK VAR, ŞİMDİ OLMAZ!"

        Basın mensuplarına poz veren Yılmaz, gazetecilerin sorularına ise, "Çocuk var, şimdi olmaz. Sonra konuşuruz." demekle yetindi.

        4

        DOLAR DEĞİL, TL İLE ÖDEMEK İSTEDİ

        Öte yandan Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp, 40 bin TL olmasını talep etmişti. Yılmaz, nafakayı dolar bazında değil, Türk lirası olarak ödemek istemişti. Mahkeme de ünlü komedyenin talebini kısmen kabul ederek, 70 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

        5

        MAHKEMEYE BAŞVURDU

        Cem Yılmaz, 2013 yılında dolar 1,90 iken 19 bin TL nafaka ödüyordu. Yılmaz, yıllar içerisinde artan döviz kuruyla 145 bin TL'ye yükselince mahkemeye başvurarak, indirim istemişti.

        6

        "DAVA HALA DEVAM EDİYOR"

        Yağtu, gazetecilerin eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorularına yanıt vermişti. Ünlü isim, komedyenle 'nafaka' davasının hala sürdüğünü ifade etmişti

        7

        ANLAŞMALI BOŞANMIŞLARDI

        Yağtu ile Yılmaz, 20 aylık evliliklerini 2013 yılında bitirmişti. Ünlü komedyen, eşine boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemişti. Yılmaz, ayrıca Ahu Yağtu'ya üç gayrimenkul de vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ