Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş TOSUN PAŞA! Son dakika: Cenk Tosun Beşiktaş'a geliyor mu? Flaş gelişme - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta herkes merakla takıma katılacak golcünün kim olacağını bekliyor. Lider olan takımı şampiyonluk yolunda daha da güçlendirmek isteyen siyah beyazlı yönetimin hedefinde şu anda iki isim öne çıkıyor.

        2

        Hulk ile Everton'da forma giyen Cenk Tosun'dan birini getirmek için yoğun çaba sarfediliyor.

        3

        Hulk'a 1,5 yıl için 3 milyon Euro'luk teklif yapan Beşiktaş; oyuncuya Porto, St. Etienne ve Atletico Mineiro'nun da talip olmasıyla birlikte Cenk Tosun'a yoğunlaştı.

        4

        Everton'da yıllık 4 milyon Euro kazanan milli futbolcunun ücretinin yarısının karşılanması için teklifte bulunuldu.

        5

        CSKA Moskova'nın da talip olduğu Cenk Tosun için Everton'dan haber bekleniyor.

        6

        Rus kulübü, Cenk'in yarım sezonluk ücretini karşılamaya hazır olsa da oyuncunun aklının Beşiktaş'ta olduğu biliniyor. Siyah-beyazlılar, Everton'ı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor. Beşiktaş, eğer bu iki isimden sonuç alamazsa Ahmed Musa'ya teklif yapacak.

        7

        KADROYA ALINMADI

        Everton, Premier Lig'de önceki akşam Leicester City ile 1-1 berabere kalırken, Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Cenk Tosun'u kadroya dahil etmedi. İngiliz ekibiyle 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Cenk geçtiğimiz pazar günü Sheffield Wednesday ile oynanan FA Cup maçının kadrosuna da alınmamıştı.

        8

        CENK TOSUN ATEŞİ YAKTI

        Cenk Tosun, "Everton ile Beşiktaş'ın anlaşması halinde yeniden siyah beyazlı formayı giymeye hazırım. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'a katkı sağlamak isterim. Eğer Everton transfere onay verirse, benim için sorun olmaz" ifadelerini kullandı.

        9

        LARİN GİDİYOR MU?

        Mostafa Mohamed transferinde Galatasaray'a yenilen Fransız St. Etienne kulübünün yeni hedefinin Beşiktaşlı Cyle Larin olabileceği iddia edildi.

        10

        Fransız basını Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Larin'in St. Etienne'in radarında olduğunu kaydetti.

        11

        Oyuncunun transfer durumuyla ilgili gelişmeleri aktaran Fransız basını, Cenk Tosun'un Beşiktaş'a imza atması halinde Larin'in imzasının siyah beyazlı kulüp tarafından onaylanacağı kaydedildi.

        12

        PEREİRA ISRARI

        Kadrosunu bir stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Flamengo’nun 24 yaşındaki yıldızı Leo Pereira için Brezilya ekibine teklifte bulunmuş ancak reddedilmişti.

        13

        Brezilya basınına yansıyan haberlere göre ise, Pereira, Beşiktaş’a gelmek istiyor. “uol.com.br”nin haberinde; “Pereira, Beşiktaş’a gitmekte ısrarcı ve kulüpten anlayış bekliyor” ifadeleri yer aldı.

        14

        Haberde, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonuyla yaptığı teklifi güncelleyerek yeniden Flamengo’nun kapsını çaldığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ