Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cher: Biri ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi? - Magazin haberleri
        1

        1980'li ve 1990'lı yıllarda müzik sektöründe ikon olan Cher, 77'nci yaşına girdi. Doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, olduğu yaşta hissetmediğini açıkladı.

        Cher, doğum gününü "Bu sayıları sürekli duyuyorum ama dürüstçe söylemeliyim ki anlayamıyorum" diye espri yaparak kutladı.

        2

        "BİRİ NE ZAMAN YAŞLI HİSSEDECEĞİMİ SÖYLEYEBİLİR Mİ?"

        Cher, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajına şu sözlerle devam etti: Pekala, lütfen biri bana ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi? Bu çok saçma.

        3

        Cher, daha sonra "Sayıların olayı ne? Disleksiğim ve sayılar bana zor geliyor" ifadelerini kullandı. Şarkıcıya mutlu yıllar dileyen hayranları, onu iltifatlara boğarak doğum gününü kutladı. Bir takipçisi "Yaş sadece bir sayı" diye yazdı.

        Disleksi; okuma ve öğrenme bozukluğu.

        4

        Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise "Sen zamanın ötesinde ve ebedisin. Seni seviyoruz güzel Cher" ifadelerini kullandı.

        5

        NİŞAN BİLMECESİ DE ÇÖZÜLDÜ

        Öte yandan bir süredir müzik yapımcısı Alexander Edwards ile aşk yaşayan Cher, pırlanta yüzüğünün fotoğrafını da sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Ünlü şarkıcı, gönderisinde, "Söyleyecek kelime yok, Alexander..." ifadelerine yer vermişti. Ardından yüzüğü bir kez daha paylaşan Cher, "Bu fotoğrafı yayınladım çünkü tırnaklar çok güzel" notunu düşmüştü.

        6

        'Yüzük' gönderilerinin ardından Cher'in, Alexander Edwards ile nişanlandığı şeklinde yorumlanmıştı. Ancak kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıkmıştı. Yüzüğün Cher'e Edwards'ın yeni yıl hediyesi olduğu öğrenilmişti.