Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chrissy Teigen, 3'üncü çocuğunun doğum anını paylaştı - Magazin haberleri
        1

        2013'te evlenen model Chrissy Teigen ve müzisyen John Legend için son birkaç yıl oldukça zor geçmişti. Ekim 2020’de ölü doğum yapan ve ailesini büyütmeyi beklerken bebeğini kaybeden Chrissy Teigen, yaşadığı acı dolu günleri zorlukla atlatmıştı.

        2

        O günlerde yaşadığı zorlu süreci sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle de paylaşan Teigen, ameliyat masasında kaybettiği bebeğiyle çekilen fotoğraflarını da yayımlamıştı.

        3

        Acısını hafiflettikten sonra yeniden anne olmak istediğini söyleyen Chrissy Teigen, bu kez hamile kalmakla ilgili sıkıntılar yaşamış ve eşi John Legend ile birlikte tüp bebek yöntemini kullanarak çocuk sahibi olmaya karar verdiler. Çiftin beklediği müjdeli haber ise ölü doğum yaptıktan iki yıl sonra geldi.

        4

        Ocak 2023'te Esti adını verdikleri bir kız çocukları olan Chrissy Teigen ve John Legend, üçüncü kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Teigen, hamilelik sürecinde sık sık objektif karşısında çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        5

        Bu süreçte bikinili fotoğraflarını da yayımlayarak büyüyen karnını gözler önüne seren Chrissy Teigen, durumunu abartmakla suçlanmıştı. Teigen, doğumdan sonra da kızı Esti'nin iki büyük çocuğunun kardeşleriyle olan ilişkisinin, 3 çocuklu hayatının tam bir portresini çizmeye devam ediyor. Fakat ünlü isim, hamilelik ve doğum süreciyle ilgili dedikodulara son verebilmiş değil.

        6

        Bazı sosyal medya kullanıcıları, Chrissy Teigen'ın bebeğini kaybettikten sonra yaşadığı sağlık sorunları yüzünden hamile kalamadığını ve hamileliğinin yalan olduğunu, bebeğine taşıyıcı anne yoluyla kavuştuğunu iddia etti.

        7

        Chrissy Teigen, hakkında ortaya atılan iddialara son vermek için doğum anında çekilen fotoğrafını yayımladı.

        8

        Ameliyat masasında sezaryen olduğu, dikişlerinin atıldığı ve kızı Esti’nin doktorların elinde havada tutulduğu anın fotoğrafını paylaşan Chrissy Teigen, fotoğrafın üzerine de "Ne kadar da geçekçi bir sahte karın" yazarak kendisine bu konuda saldıranlara gönderme yaptı.

        9

        Tıpkı ölü doğum yaptığı zamanda olduğu gibi son doğumunun da tüm anlarını kayıt altına aldığını açıklayan Chrissy Teigen ilk iki doğumunu normal yaptıktan sonra bu kez neden sezaryen tercih ettiğini ise "Her iki yöntemi de deneyimlemek ve nasıl hissettirdiğini öğrenmek istediğim" diyerek açıkladı.