Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chrissy Teigen-John Legend çifti: Bizim ufaklık dünyaya geldi - Magazin haberleri
        1

        Üçüncü kez anne olmaya hazırlanırken çocuğunu kaybeden model Chrissy Teigen ile eşi John Legend, yeniden 'bebek' sevinci yaşadı. Legend ile 2013 yılında dünyaevine giren Teigen, üçüncü kez anne oldu.

        2

        "BİZİM UFAKLIK DÜNYAYA GELDİ"

        Chrissy Teigen’in doğum haberini ise eşi John Legend, konser esnasında verdi. Şarkıcı, küçük bir gruba verdiği özel bir konserde, "Bu sabah bizim ufaklık dünyaya geldi" dedi.

        Legend, bu mutlu haberi dinleyicilerle paylaşırken, "Ne kadar güzel bir gün" ifadelerini kullandı.

        3

        "BİR DAHA HAMİLE KALAMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

        Öte yandan Teigen, yaşadığı zor günlerin ardından Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini duygulandırmıştı.

        Ünlü model, "Artık hamile olmamama rağmen aynadaki bu halim bana o günleri hatırlatıyor. Dürüst olmak gerekirse neden karnım şiş hiçbir fikrim yok. Sadece moral bozucu... Hamile olmayı çok ama çok seviyorum. Maalesef bir daha hamile kalamayacağım. İki çocuğum olduğu için şanslıyım" demişti.

        4

        Hislerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Teigen, bebeklerini kaybettikleri için şoka girdiklerini ve daha önce hiç bilmedikleri derin bir acı içinde olduklarını ifade etmişti. Kendisine verilen kana rağmen, kanamanın bir türlü durmadığını belirtmişti.

        5

        'JACK' ADINI KOYMUŞLARDI

        Teigen, "Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik. O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak" diye yazmıştı.

        6

        Kaybettiği bebeğine hitaben, "Hayatta kalabilmen için ihtiyacın olan evi sana veremediğimiz için çok üzgünüm. Seni her zaman çok seveceğiz" satırlarını yazan Teigen, hastane çıkışı paylaştığı Twitter mesajında da "Hastaneden eve bebeksiz olarak gidiyoruz. Bu nasıl gerçek olabilir" demişti.