Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Siirt Seçim Sonuçları 2023: Siirt Cumhurbaşkanlığı Genel Seçim Sonucu ile Kim Önde ve Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nedir?
        1

        2023 Türkiye genel seçimleri için vatandaşlar sandığa gitti. Geçtiğimiz günlerde yurt dışında başlayan oy kullanma işlemi, yurt içinde ise gün 14 Mayıs Pazar günü milyonlarca vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Sandıklar saat 17.00'da kapandı. Söz konusu seçimde partilerin hangi ilde ne durumda olduğu ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde kimin önde olduğuna ilişkin araştırmalar başladı. İşte, 2023 Siirt Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi ile ilgili bilgiler...

        2

        SİİRT SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Siirt Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da takip edilebiliyor. YSK başkanının açıklamasına göre 18.30'da yayın yasağı kaldırıldı. Habertürk Siirt Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.


        SİİRT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        İLÇE İLÇE SİİRT SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SİİRT SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.


        14 MAYIS 2023 SİİRT MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        14 MAYIS 2023 SİİRT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ