Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çöp Adam dizisi GERÇEK Mİ? Çöp Adam konusu gerçek hikaye mi senaryo mu? Çöp Adam hangi kitaptan uyarlama?
        1

        Ekran hayatına ilk kez 30 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan Çöp Adam dizisi, Star Tv'de ekranlara gelecek. Dizinin senaryosu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından yazılırken, yönetmenliğini ise Yağız Alp üstleniyor. Üstelik dizi birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. Peki, Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? İşte, detaylar...

        2

        ÇÖP ADAM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

        Melek Gençoğlu ile Su Ersöz tarafından senaryoya çevrilen Çöp Adam dizisi; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikâyesini konu alıyor.

        3

        Elçin Sangu tarafından canlandırılacak Peri karakteri bir banka müdürü. Engin Altan Düzyatan ise bir anda zengin olan Tamer Yılmaz isimli bir yazılımcıyı oynayacak.

        4

        ÇÖP ADAM KONUSU GERÇEK BİR HİKÂYE Mİ UYARLAMA MI?

        Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek kurgulanan Çöp Adam dizisi, ünlü psikiyatri uzmanının gerçek vakalarından birine dayanıyor. Senaristler, Buğdaycıoğu ile beraber çalışarak hikâyeyi, senaryoya döküyor.

        Daha önce birçok vakasını ekranlara taşıyan uzman doktorun, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi diğer dizileri de yayınlanmıştı.

        5

        ÇÖP ADAM DİZİSİ OYUNCULARI

        Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ