Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlık hayvanlarını kesebilmeleri için 8 yer belirledi.

        Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirmesi yapılacağı belirtildi.

        Görevlendirilen personelin kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacağı aktarılan açıklamada, ayrıca 8 noktada kurban kesim yeri oluşturulduğu kaydedildi.

        - Mecitözü YBO öğrencilerinin başarısı

        Çorum Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencileri, Kayseri'de yapılan Türkiye Okul Sporları Bilek Güreşi Turnuvası'nda derece elde etti.

        Mecitözü YBO öğrencilerinden Ali Koca, turnuvada 50 kilo sağ kolda ikinci, Elvan Eren Durmuşbaş da 60 kilo sol kolda dördüncü oldu.

        ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler