Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 15. bölüm 2. fragmanı: "Geldi gönlümün efendisi!"

        Show TV'de Pazartesi akşamlarına damga vuran sevilen dizi Çukur'un 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Vartolu'nun Emmi ve Paşa'ya vurduğu anlarda gerilim tırmanıyor, yere yığılan Yamaç'a ne olacağı ise merakla bekleniyor! İşte Çukur 15. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        ÇUKUR 15. BÖLÜM FRAGMANI: "NİHAYET GELDİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ!"

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 15. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Öfkesi dinmeyen İdris’in Paşa’yı Çukur’dan gönderdiği tanıtımda, Vartolu’nun Emmi ve Paşa’ya vurduğu anlarda gerilim tırmanıyor. Yamaç’ın dövüş sahneleri nefes keserken, yere yığılan Yamaç’a neler olacağı merakla bekleniyor.

        REKLAM

        Vartolu’nun, İdris ile karşı karşıya geldiği anlarda çekilen silahlar tansiyonu yükseltirken, Vartolu’nun “Nihayet geldi gönlümün efendisi!” sözleri dikkat çekiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        ÇUKUR 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 15. bölümü nefes kesecek. Çukur’da artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir.

        En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

        REKLAM

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ