Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı: Çağatay Erdenet tutuklanıyor! Çukur son bölüm İZLE

        Show TV’de ekrana gelenAy YapımimzalıÇukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Vartolu Sadettin ve Çağatay’ın karşı karşıya geldiği sahnede çalan “Halimem” türküsü eşliğindeki Vartolu’nun eğlenceli halleri izleyenleri gülümsetiyor. Polislerin geldiği ve Çağatay Erdenet’i tutukladığı anlar heyecanı yükseltirken, olayları Mahsun ile birlikte izleyen Yamaç zaferinin tadını çıkarıyor.İşte Çukur 92. bölüm ön izlemesi...

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 16 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        REKLAM

        ÇUKURSON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Çukur’un bu akşam ekrana gelen 3. sezonun 24. bölümündeCumali tarafından eve getirilen Damla’ya doktor ilk müdahaleyi yaparken, Koçovalı ailesi Cumali ve Damla’nın yaşadıklarıyla derinden sarsıldı. Cumali, Damla’nın kendine gelmesiyle intikam yemini etti. Çağatay’ı öldürmek üzere harekete geçen Cumali’yi korumak isteyen Çukurlu gençler adeta etten duvar ördü. Polis, gözaltına aldıkları Yamaç’tan Çağatay’ı bulmak için yardım istedi.

        Bu sürpriz teklifi kabul etmeyen Yamaç, polisi karşısına aldı. Murtaza’yı alan Vartolu, Timsah’ın peşine düştü. Timsah’ı ararken girdiği çatışmadan Aliço’nun yardımıyla kurtulan Vartolu, Timsah’ı öldürdü. Efsun, Yamaç’ın karşısında koz elde etmesi için kritik bir hamle yaptı. Cumali, tutulduğu yerden yangın çıkararak kaçmayı başardı ve Çağatay’a saldırısıyla nefesleri kesti. Cumali’nin saldırısından kurtulmayı başaran Çağatay’a Murtaza yardım etti.

        Cumali’yi zor kullanarak engellemeyi başaran Yamaç, ağabeyinin bu hale gelme nedenini öğrendiğinde gözyaşlarına hâkim olamadı. Çağatay’ın Cumali’yi istediği Yamaç’tan polis de Çağatay’ı istedi. Bir gün süre verilen Yamaç’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Yamaç, final sahnesinde öldü sanılan Emir’in yanına giderek ekran başındakilere büyük bir şok yaşattı. Peki, Emir’in verdiği bilgiler Çağatay’ın sonunu getirecek miydi?

        ÇUKUR 91. SON BÖLÜM İLZE

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili,Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürelgibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularPerihan SavaşveNurSüreryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar,Ahmet Melih Yılmaz, Gizem Ergüneşlik ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ