'Çukur' dizisinin Koçovalı kadınları!
Show TV'de pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'un Koçovalı kadınları onlar... Bir set günü, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Zeynep Kumral ve Boncuk Yılmaz'ın canlandırdığı Sultan, Ayşe, Nedret ve evin yardımcısı Saadet'in kalabalık evlerine konuk olduk
ABONE OL‘Çukur’ dizisinin Koçovalı kadınları Perihan Savaş, İrem Altuğ, Zeynep Kumral ve Boncuk Yılmaz HT Magazin’den Ekin Türkatos’un sorularını yanıtladı.
İstanbul’un en belalı mahallerinden biri Çukur... Kontrolü Koçova Ailesi’nde... Ercan Kesal’ın canlandırdığı Baba İdris maço, ters ama bir felsefesi var. “Kötülüğün de bir derecesi vardır” diyor. Fakirin yanında, düşmanlarına kök söktürüyor. Mahalleye kesinlikle uyuşturucu sokmuyor. Evdeyse dengeler başka... Ev kalabalık. Çocuklar, torunlar, gelinler, yardımcılar... Koçovalıların evinde Perihan Savaş’la birlikte İrem Altuğ (Ayşe Koçovalı), Zeynep Kumral (Nedret Koçovalı) ve Boncuk Yılmaz (Saadet) hep bir arada.