Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumali Akgül kimdir? Survivor Cumali Akgül kaç yaşındadır,nerelidir?

        Cumali AkgülSurvivor 2018 Gönüllüler takımında kien güçlü yarışmacılardan biri. Iğdır'dan İstanbul'a yaptığı uzun yürüyüşle adını duyuran yarışmacı yarışmaya ilk kez katılıyor.Bu sezon iddialı isimlerden olanCumali Akgül uzun bir yürüyüş ardından yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.Cumali Akgül yarışmayı kazanarak uzun macerasına nokta koymak istiyor.

        CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

        Cumali Akgül, Iğdır'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Akgül, daha önceden de Survivor'a başvurmuş ancak kabul edilmemiştir.

        Programa katılarak yarışmacı olmak için Iğdır'dan İstanbul'a 50 gün boyunca 1500 kilometre boyunca yürüdü. Cumali Akgül, Beyaz Show'a katılmış ve Acun Ilıcalı, canlı yayında Cumali Akgül'ün Survivor gönüller takımı kadrosuna alındığını duyurmuştu.

        REKLAM

        Böylece Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için yaptığı 50 gün süren 1500 kilometrelik yürüyüş sonrasında Survivor'da yarışmaya katılma şansı elde etmişti.

        32 yaşındaki Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yaşattığını ve bundan dolayı yarışmaya katıldığını duyurmuştu.

        Haberi Hazırlayan: YİĞİT CAN CIRIK
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ