Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Daniel Craig: Çocuklarıma miras bırakmayacağım - Magazin haberleri
        1

        James Bond serisinin bu yıl vizyona girecek olan son filmi 'No time to die' ile beyazperdede yeniden boy gösterecek olan Daniel Craig özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        Saga Magazine'e konuşan Daniel Craig "Gelecek kuşaklara yüksek miktarda para bırakmayı istemiyorum. Bence miras tatsız bir şey. Benim felsefem bu paradan kurtulmak ya da ölmeden önce harcayıp bitirmek ya da bir yerlere bağışlamak" dedi.

        3

        Daniel Craig'in ilk evliliğinden dünyaya gelen 28 yaşındaki kızı Ella, babası yerine annesinin soyadı olan Loudon'u kullanıyor.

        4

        Geçtiğimiz yılın kasım ayında da Mila Kunis ve Ashton Kutcher benzer bir açıklama yapmıştı. shton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miraslarından tek bir kuruş bile bırakmayı planlamadıklarını söylemişti.

        2015 yılında evlenen Kunis ve Kutcher'ın 5 yaşında Wyatt Isabelle adlı bir kızı ve 2 yaşında Dimitri Portwood adında bir oğlu bulunuyor.

        5

        Kutcher "Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar. Gelecekte de bunun farkında olmayacaklar. Çünkü bildikleri tek yaşam şekli bu" demişti.

        6

        Kutcher, kendisinin ekonomik güçlükler yaşayan bir ailede büyüdüğünü belirterek " Ailem bana istediğim her şeyi satın alamadı. Çocukken dondurmayı bile nadiren alıp yiyebilirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        Kutcher bu kararı eşi Mila Kunis ile konuşarak aldıklarının da altını çizdi. Oyuncu " Mila ile konuştuk ve yaşlandığımız zaman tüm paramızı hayır kurumlarına bağışlamaya karar verdik" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ