Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika: David-Victoria Beckham çifti: 23 yıl ve 4 çocuk! - Dünyadan magazin haberleri
        1

        'Spice Girls' adlı müzik grubu dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, 1999 yılında eski futbolcu David Beckham ile nikah masasına oturmuştu.

        2

        Mutlu birliktelikleri süren ünlü çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla 23. evlilik yıl dönümlerini kutladı.

        3

        "SEN BENİM HER ŞEYİMSİN"

        Victoria Becham, gönderisinde "Komik olmadığını söylerler, hiç gülmediğimi söylerler, ayrıca 'Uzun sürmez!' de dediler. Bugün 23 yıllık evliliğimizi kutluyoruz. David, sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        "23 YIL, 4 ÇOCUK!"

        David Beckham da eşine "23 sene önce 'Posh', ('Spice Girl' grubundaki takma adı) Bayan Beckham oldu ama o her zaman 'Posh' (havalı) olarak kalacak. 23 yıl ve 4 çocuk! Seni seviyorum. Hepimiz seni çok seviyoruz." sözleriyle karşılık verdi.

        5

        22. EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ DE BÖYLE KUTLAMIŞTI

        Eski futbolcu, 22. yıl dönümlerinde de eşiyle birlikte çekilen ve birbirleriyle uyumlu giysiler içindeki fotoğraflarını bir araya toplamıştı.

        6

        Duygusal bir yazı kaleme alan David Beckham, gönderisinde "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı. Beckham ayrıca mesajında Victoria Beckham'a kendisine harika çocuklar verdiği için ve hep uyumlu giyindikleri için de minnet duyduğunu da ifade etmişti.

        7

        BÜYÜK OĞULLARI EVLENDİ

        Öte yandan İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham, 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, geçtiğimiz nisan ayında Miami'de nikah masasına oturmuştu.

        8

        MİLYONLUK MALİKANEDE NİKAH TÖRENİ

        Çiftin düğünü, gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Springs'te bulunan malikanede yapılmıştı. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olduğu da ortaya atılan iddialar arasındaydı.

        9

        4 ÇOCUKLARI VAR

        Ünlü çiftin; Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz adından dört tane çocuğu bulunuyor.

        Fotoğraflar: AP, Splash News, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ