Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Evgar düğününde mesir macunu dağıttı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Demet Evgar, 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlenmişti. Mutluluğa "Evet!" diyen Evgar ve Babataş'ın nikahını ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı.

        2

        DÜĞÜNÜNDE MESİR MACUNU DAĞITTI

        Çift, 3 gün önce de Emirgan'daki evlerinde düğün yaptı. İkiliyi Songül Öden-Arman Bıçakçı, Beyza Şekerci-Engin Hepileri gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

        Evgar, ayrıca mutlu gününde gelin çiçeği atmak yerine bekar kadın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı. Ünlü oyuncunun o anları da objektiflere böyle yansıdı.

        3

        "ARKADAŞLARIMIZLA EĞLENECEĞİZ"

        Düğün öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demet Evgar, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz." demişti.

        4

        "HERKESE DOKUNAN BİR KADIN ÇEMBERİYDİ"

        7 aylık hamile olan Evgar, doğacak kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması hakkında açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, "Zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberiydi, tavsiye ediyorum." diye konuşmuştu.

        5

        "TURŞU AŞERDİM"

        Evgar, ayrıca "Hamilelik döneminde de sadece turşu aşerdim." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ