Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Demi Moore'a, Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den övgü: Bikini üzerinde iyi görünüyor - Magazin haberleri
        1

        Üç kız çocukları olan Demi Moore-Bruce Willis çiftinin 1987'de başlayan evlilikleri 2000 yılında sona ermişti. Ancak eski eşlerin iletişimi ayrılığa rağmen hiç kopmadı.

        2

        KARANTİNADA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

        Moore, geçtiğimiz mart ayında 'afazi' (söz yitimi) hastalığına yakalandığını açıklayan Bruce Willis ve eşi model Emma Hemming'e destek olmuş hatta iki sene önce koronavirüs pandemisinin başında da karantina sürecini ünlü aktör ve çocuklarıyla birlikte geçirmişlerdi.

        3

        Şu sıralar arkadaşlarıyla birlikte Yunanistan'da tatil yapan üç çocuk annesi Demi Moore'un, son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

        4

        Pembe renkli bikinisinin üzerine giydiği sarı gömlekle objektif karşısında poz veren 59 yaşındaki oyuncu, yıllara meydan okuyan fiziğiyle dikkat çekti. Demi Moore'un paylaşımına, Willis'in eşi Emma Heming de kayıtsız kalmadı. Heming, Moore'un bikinili pozuna "Üzerinde iyi görünüyor." yorumunu yaptı.

        5

        "BU AİLE İLİŞKİSİNİ SEVİYORUM"

        'Afazi' teşhisi nedeniyle zor günler geçiren Bruce Willis'in eski ve yeni eşinin arasındaki bu diyalog da sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Demi Moore'un birçok takipçisi Heming'in; Moore'un paylaşımına yaptığı yoruma "Bu aile ilişkilerini seviyorum." diye yanıt verdi.

        6

        BOŞANDIKTAN SONRA ASHTON KUTCHER İLE EVLENDİ

        Öte yandan Moore, Willis'ten ayrıldıktan sonra meslektaşı Ashton Kutcher ile 2005 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2013'de yollarını ayırmıştı. Willis ise 2009'da Emma Heming ile evlenmişti. Bütün bunlara rağmen Demi Moore ile Bruce Willis, eski eşler olarak sıcak ilişkilerini sürdürüyor.

        7

        ZOR ZAMANLARDA GENİŞ AİLE BİR ARADA

        Willis'e 'afazi' teşhisi konulduğunu da Demi Moore ile Emma Heming, kızlarının da adı geçen bir sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu. Willis'in bu zor zamanlarında bütün bir aile onun yanında olup destek vermeyi sürdürüyor.

        8

        ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

        Demi Moore ve Bruca Willis'in; Rumer, Scout ve Tallulah Belle adında üç çocuğu bulunuyor.

        9

        İKİ KIZI DAHA VAR

        Emma Heming ile mutlu birlikteliği süren Willis'in bu evlilikten de Evelyn Penn ve Mabel Ray adında iki kızı daha bulunuyor.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Avalon, Splash News, Reuters.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ