Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLi'nin Babadağ ilçesinde, Mehmet Yılmaz'ın (35) bıçaklanarak öldürüldüğü kavga ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan Murat Yünük (38) ile arkadaşı Hüseyin Kiriş (35) tutuklandı.

        Olay, geçen pazar günü saat 20.00 sıralarında kırsal Kelleci Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Yılmaz, kullandığı otomobille aralarında husumet bulunan Murat Yünük ve Hüseyin Kiriş'in evlerinin önünden geçerken tartışma çıktı. Yılmaz ve Kiriş arasında başlayan küfürlü tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedeye Murat Yünük de dahil oldu. Kavgada bacağına isabet eden bıçak darbesiyle yaralanan Murat Yünük de yaralı halde kendisine ait bıçakla Mehmet Yılmaz'ı kasığından yaraladı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Mehmet Yılmaz ile Murat Yünük ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yılmaz, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tedavisi tamamlanan Murat Yünük ile kavgaya karışan Hüseyin Kiriş jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Yünük ile Kiriş çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler