Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter Bodrum'da görüntülendi
        1

        İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve müzisyen Levent Dörter, Bodrum tatilinde görüntülendi.

        2

        Habertürk muhabiri Onur Aydın'ın haberine göre bir süredir yan yana görüntü vermeyen ikili, önceki gün Ortakent'te görüntülendi.

        3

        Birkaç ay önce evlilik kararı aldıklarını açıklayan ve net bir tarih vermeyen ikili, deniz sefasından sonra objektiflere yansıdı.

        4

        Levent Dörter'in anne ve babasının eşlik ettiği günde, herkesin bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

        5

        Nisan ayında annesi için yardım isteyen Dörter, "Annem çok hasta yardım edin, iki böbreği iflas etti. Gönüllü bir dönor varsa, ona hayat boyu dua etmeye hazırız" mesajı yayınlamıştı.

        6

        Başarılı müzisyenin annesinin dönor bulunmasından sonra geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu ve böbrek naklinin gerçekleştiği öğrenildi.

        7

        ANNE DÖRTER AMELİYAT OLDU!

        Sosyal medyada yardım çağrısı yaptıktan kısa süre sonra geri dönüş alan ve annesinişn böbrek nakli olması için büyük çaba sarf eden Levent Dörter'in, ameliyattan sonra ailesini Bodrum'a getirdiği öğrenildi.

        8

        İki böbreği iflas ettikten sonra diyaliz makinesine bağlı olarak bir süre yaşayan anne Dörter'in, şimdi sağlığına kavuştuğu ve en büyük desteğinin eşi ve oğlundan olduğu öğrenildi.

        9

        Dörter ailesi ile birlikte bol bol vakit geçiren Dilan Çıtak'ın, bir hayli keyifli olduğu ve arabaya kayınvalidesi ile yan yana oturarak gitmesi dikkat çekti.