Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Dilek İmamoğlu kimdir? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kaç yaşında, nereli?

        Dilek İmamoğlu kimdir? sorusu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi hakkında ayrıntılıbilgi edinmek isteyenler tarafındansoruluyor. 1995 yılında evlenen Ekrem İmamoğlu ile Dilek İmamoğlu'nun 3 çocuğu var. Dilek İmamoğlu son olarak dün akşam İBB'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında eşi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında dikkatleriüstüne çekti. Dilek İmamoğlu'un giydiği tuvalet ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un imzasını taşıyor. Dilek İmamoğlu'nun hayatından ayrıntılar haberimizde.

        29 EKİM KUTLAMALARINDA DİLEK İMAMOĞLU DİKKATLERİ ÜSTÜNE ÇEKTİ

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlamalar İstanbul'da dün başladı. İBB'nin düzenlediği kutlamalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da katıldı. Kutlamalar sırasında sahneye çıkan Ekrem İmamoğlu'nun yanında bulunan Dilek İmamoğlu ünlü modacı yıldırım Mayruk'un imzasını taşıyan tuvaletiyledikkatleri üstüne çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kutlamaya dair anları resmi Twitter sayfasından paylaştı.

        REKLAM

        DİLEK İMAMOĞLU'NUN HAYATI

        Dilek İmamoğlu'nun evlenmeden önceki soyadı Kaya'dır. Dilek İmamoğlu 18 Kasım 1974'te, Trabzon'da doğdu.

        Trabzonlu bir ailenin 10. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk öğrenimini Trabzon'da tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümünde devam etti. Lisans eğitimini bitirdikten sonra Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Cam Tavan Sendromu alanında tez çalışması yapmıştır. Doktora çalışmasına devam etmektedir.

        18 Kasım 1995'te Ekrem İmamoğlu ile evlenen İmamoğlu'nun Mehmet Selim (d. 1997), Semih (d. 2005) ve Beren (d. 2011) adlarında üç çocuğu vardır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ