Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Doya Doya Moda Gamze kimdir, elendi mi ve Gülşah Saraçoğlu'na ne dedi? Doya Doya Moda Gamze açıklaması: Doya Doya Moda Gamze Taşkın diskalifiye mi oldu, ayrıldı mı ve bugün yok mu?
        1

        Doya Doya Moda yarışmasının son bölümüne Gamze Taşkın ile Gülşah Saraçoğlu arasındaki tartışma damga vurdu. Söz konusu olay sonrası yarışmanın izleyicileri; Doya Doya Moda Gamze Taşkın elendi mi, diskalifiye mi oldu, son durum nedir araştırmaları yapmaya başladı. İşte, konuya ilişkin detaylar...

        2

        DOYA DOYA MODA'DA GAMZE AYRILDI MI?

        29 Eylül 2022 Perşembe günü yayınlanan son Doya Doya Moda bölümünde jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu ile tartışan Gamze Taşkın, programdan ayrıldığını açıkladı.

        3

        GAMZE TAŞKIN: SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM VAR

        Sevilen yarışmaya veda eden Gamze Taşkın, resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada ayrılığı şu sözlerle duyurdu: "Doya Doya Moda'ya veda etmiş bulunmaktayım. Şu an eve geçiyorum. Bavulumu hazırlayıp hem iş hem de tatil amacıyla yurt dışı seyahatine çıkacağım. Programla ilgili söylemek istediklerim var elbette. Uçaktan inip müsait olduğumda sizlerle mini bir sohbetimiz olacak."

        4

        GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

        Gamze Taşkın, 30 yaşında programa Sakarya'dan katılmaktadır. Yay burcu olan Gamze Taşkın bir dönem diş hekimliği yapmıştır.

        5

        Kısmetse Olur programında Ayça Ekin Beğen'in eve veda etmesinin ardından yeni gelin adayı olarak programa katılmıştı.

        6

        Uzun süre Kısmetse Olur programında yer alan Gamze Taşkın programın final yapmasının ardından eski nişanlısı Özgür ile barışmak için Esra Erol'un programına katılmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ