Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan Medeniyetler İttifakı zirvesine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "One Minute" hatırlatması yapıldı.

Forumun sunuluğunu üstlenen El Cezire televizyonu sunucularından Ghida Fakhry Khane, dört yıl önce İsviçre ’nin Davos kentindeki Dünya Ekonomi Forumu toplantısını yarım bırakan Başbakan Erdoğan’a seslenerek “Sizden kalkıp gitmeyeceğinize dair söz istiyorum” dedi.

‘BEYEFENDİLER LÜTFEN KİMSE KALKIP GİTMESİN’

Ghida Fakhry Khane, salonda gülüşmelere yol açan bu espriyi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın da konuşacağı forumun ikinci bölümünün başlangıcında dile getirdi. Forumun ilk bölümünün konuşmacılarının diplomat olmalarından ötürü “daha diplomatik, dengeli ve ihtiyatlı” olduğunu söyleyen Khane, ikinci bölüm konuşmacılarının ise ülkelerinin temsil eden siyasiler olduğunu ve konuşmalarının “daha doğrudan, açık sözlü ve hatta kışkırtıcı” olabileceğini belirtikten sonra gülen Başbakan Erdoğan’a dönerek, “Beyefendiler lütfen kimse kalkıp gitmesin. Sizden bu sözü alabilir miyim Sayın Erdoğan” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ