Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi HT İş Yaşam Trendyol Kasım fırsatları! E-ticarette kasım indirimleri devam ediyor - HT İş Yaşam Haberleri

        Türkiye'nin en büyük teknoloji şirketi ve dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, on binlerce satıcısıyla birlikte kasım ayında tüm Türkiye'ye alışveriş festivali yaşatmaya devam ediyor. Trendyol, Süper İndirim Günleri'nin ardından 25-26-27 Kasım tarihlerinde Efsane Günler kampanyası ile de müşterilerini indirimli ürünlerle buluşturacak.

        OTOMATİK BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR

        Trendyol kampanyaları ile cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya yüzbinlerce ürünü avantajlı fiyatlarla hızlı ve güvenli müşterilerine sunuyor. Fırsatları ilk önce öğrenmek isteyen Trendyol müşterilerinin beğendiği ürünleri şimdiden favoriye eklemesi yetiyor. Trendyol kampanya dönemi favori ürünler için müşterilerine otomatik bilgilendirmeler yapıyor ve müşterilerin avantajlı fiyatlardan hızlıca yararlanmasına yardımcı oluyor.

        FIRSAT ÜRÜNÜ ETİKETİ İLE İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ SEÇİN

        Fırsat ürünü etiketini geliştiren Trendyol, müşterilerinin indirimli ürünlere kolayca ulaşmasını sağlarken, ürünlerin altında yer alan Şikayet Et Butonu" ile müşteriler fiyatlandırma konusunda Trendyol'u kolayca uyarabiliyor.

        TRENDYOL EVDE KARGO BEKLEME DÖNEMİNİ SONA ERDİRİYOR

        Türkiye’nin Trendyol’u hızlı, güvenli ve en iyi alışveriş deneyimi için müşterilerine yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor. Yeni kargo modeli ile teslimatlarının daha rahat ve daha hızlı gerçekleşmesini sağlayan Trendyol, müşterilerin teslimat adresinde bulunma mecburiyetini ortadan kaldırıyor.

        Trendyol yeni modelinde normal kargo hizmetine ek olarak anlaşmalı olduğu mahalle esnafı gibi noktalarla çok geniş bir teslimat ağını müşterilerinin seçimine sunuyor. Trendyol müşterileri, siparişlerini yerli girişimciler tarafından tasarlanan kargo otomatlarından da 7/24 teslim alabiliyor.

        81 İLDE 3 BİN 850 TESLİMAT NOKTASI

        Farklı teslimat noktaları ile seçim esnekliğinden faydalanmak isteyenler alışverişlerinin teslimat bilgileri kısmında dilediği teslimat noktasından birini seçebiliyor. Siparişi teslimat noktasına ulaştığında da diledikleri gün ve saatte kolayca alabiliyor. Trendyol’un teslimat noktaları hizmetini seçen müşterilere 20 TL’lik indirim kuponunu fırsatı da sunuluyor. 81 ilde 3 bin 850 teslimat noktasına ulaşan Trendyol, bu rakamı yılsonuna kadar 5 bine çıkarmayı hedefliyor.

        Trendyol, mahalle esnafı, kargo şubeleri ve zincir mağazalarının yanı sıra şimdilik 5 büyük ilde hizmet veren kargo otomatları ile de müşterilerin siparişlerini haftanın her günü istedikleri saatte alabilmelerini sağlıyor.

        Türkiye’nin dört bir yanındaki on binlerce işletme Kasım ayı kampanyalarına eğitimlerle hazırlandı

        KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğuna eşlik eden Trendyol, Kasım öncesinde yoğun düzenlediği eğitimlerle, iş ortağı KOBİ’lere e-ticaret, finans, operasyon, ekip yönetimi, iş sağlığı gibi farklı konulara ilişkin bilgi ve deneyimlerini paylaştı, Kasım ayına iş ortaklarıyla birlikte hazırlandı.

        İş ortağı KOBİ’lerin ürünlerini müşterilerine daha hızlı ulaştırması ve operasyonlarını daha verimli yapabilmeleri için Trendyol Express’i kuran Trendyol, 49 şehirde 100’den fazla şube ve 3 binden fazla taşıyıcıyla Kasım ayındaki kampanyalarını yürütüyor. Trendyol Express, müşterilerin ve satıcıların memnuniyetini arttırırken, kendi işinin sahibi olmak isteyen kişilere yeni iş alanı sunuyor.

        Trendyol’dan Kasım Kampanyaları için 1.000 kişilik istihdam

        Trendyol, müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmak için Kasım ayı kampanyalarına yönelik yaklaşık 1.000 kişilik ek istihdam yarattı. Son üç ayda gerçekleşen 1.000 kişilik ek istihdam ile depolar, inovasyon merkezi, Trendyol Express ve Trendyol Hızlı Market bünyesinde görev alacak yeni çalışanlarla birlikte, Trendyol çalışan sayısı 12 bin kişiye ulaşmış oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ