Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Eda Ece: Evlilik ve çocuk isteyen biriyim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl sadece çevrimiçi gerçekleştirilen Contemporary Istanbul'un 15'incisi, önceki gün sanatseverlerin katılımıyla Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Oyuncu Eda Ece de sergiye basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte katıldı.

        2

        "OYUNCU OLMASAYDIM BELKİ DE BU İŞİ YAPIYOR OLURDUM"

        10 yıldır sergiyi ziyarete geldiğini söyleyen Ece, "19 yaşındayken burada çalışmıştım. Psikoloji okurken Dirimart'ta staj yapmıştım, yurtdışı fuarlarına falan gitmiştim. Oyuncu olmasaydım belki de bu işi yapıyor olurdum. O kadar severim ve bilirim. 10 yıldır geliyorum ve hep takip ediyorum" diye konuştu.

        Resme meraklı olduğunu ifade eden Eda Ece, "Yetenek anlamında çok iyi değilim. Sadece koleksiyoner gibi resim alıyorum. Haluk Akakça, Ebru Uygun... Daha bir sürü kişinin resimleri evimde var" ifadelerini kullandı.

        3

        "KIZ KIZA GİDELİM' DEDİK"

        Kısa süre önce rol arkadaşları ile birlikte çıktığı tatilden dönen ünlü oyuncu, "Kızlarla dördüncü sezonun bir tatili olsun istedik. Çünkü geçen sene 11 ay çalıştık. Pandemi önlemleri yüzünden erken çıktık ve hiç durmadan bayağı uzun çalıştık. Herkes çok yorgundu. 'Kız kıza gidelim' dedik. Önümüzde 3 ay var. Biraz işlerim var. Onları halledip, yine bir tatil yapacağım. Yer neresi olur bilmiyorum" dedi.

        Ece, tatilinden paylaştığı fotoğraflarla ilgili, "Çok komik anlarımız olduğu için sürekli kayıttaydım. Gazeteci arkadaşlar yorulmasın diye bol bol paylaşım yaptım" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

        4

        "BUĞRA BEĞENMEYİNCE KALDIRDIM"

        Eda Ece, Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'in oyuncusu olan sevgilisi Buğrahan Tuncer'i tebrik etmeyi de ihmal etmedi. Sevgilisiyle büyük bir gurur duyduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Buğra'nın verdiği emeği biliyorum. Avrupa Şampiyonu oldular, bu büyük bir başarı. Çok gurur duydum ve sevindim. Mutlu oldum. İnşallah devamı gelir" şeklinde konuştu.

        Sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafı daha sonra kaldıran Ece, bunun sorulması üzerine, "Köln'e almadıkları için gidemedim. Ben de eski bir resmimizi paylaştım. Çok da güzel çıkmamışız. Çözünürlüğü falan da kötüydü. Buğra da, 'Koya koya bunu mu koydun? Bir süre resmimiz var' deyince kaldırdım. Çok fazla resim paylaşmıyoruz. 'Ayrıldı, barıştı' magazin haberi oluyoruz. Biz de öyle bir çift değiliz" açıklamasında bulundu.

        5

        O ÜNLÜLERİ ELEŞTİRDİ

        Eda Ece, sevgilileriyle sosyal medyadan fotoğraf paylaşıp, haberleri yapılan ünlülerin sitemde bulunmalarını eleştirdi. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Sevgilileriyle resim koyup, 'Basın haber yaptı' diye kızıyorlar. Sen koyarsan, basın da yapar. 'Hem resim koyayım, hem haber yapılmasın...' olmaz" dedi.

        6

        "ÇOCUK YAPMAK İSTEYEN BİRİYİM"

        Buğrahan Tuncer ile evlilik planları olup, olmadığı sorulan Ece, "Aileme bağlı ve aile kurmayı isteyen bir insanım. Böyle şeyler kısmet. Evlenmek ve çocuk yapmak isteyen biriyim. Buğra ile mi kısmet olur, alnımızda ne yazıyor onu bilmiyorum. Şu an için bir hazırlık yok" ifadelerini kullandı.

        Kalabalık aileyi sevdiğini ifade eden Eda Ece, "Kaç çocuk istersiniz?" sorusuna, "Allah nasip ederse iki-üç çocuk isterim" diye yanıt verdi.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ