Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Edirne'de okullar tatil mi, Valilik'ten açıklama geldi mi? 10 Mart 2022 bugün Edirne okullar kar tatili oldu mu?
        1

        Edirne'de okullar tatil mi sorusu binlerce öğrenci ve veli tarafından araştırılıyor. İl Valiliklerinin yaptığı açıklamanın ardından kar tatili olan iller belirleniyor. Sibirya soğukları etkisini göstermeye başlarken “Edirne'de okullar tatil mi?” sorusuna yanıt arandı. Peki, 10 Mart 2022 bugün Edirne okullar kar tatili oldu mu? İşte detaylar…

        2

        EDİRNE’DE OKULLAR TATİL Mİ 10 MART 2022?

        Günü bulutlu başlayan Edirne’de 10 Mart Perşembe günü kar yağışı etkili olacak. Hava’nın -4’lere kadar düşeceği Edirne’de okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Edirne Valiliği kar tatiliyle ilgili bir açıklama yaptığında haberimizde yer alacak.

        4

        METEOROLOJİ’DEN UYARILAR!

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Çanakkale, İzmir ile Aydın'ın kıyı kesimleri dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile yarın zamanla İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Antalya’nın doğusu ve Konya çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ